Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Na chodbách jihlavské nemocnice už nebude profukovat. Mění se okna, opraví se hlavní vchod

Na chodbách jihlavské nemocnice lze v těchto dnech vidět řemeslníky. Mění se zde totiž okna a v dalších týdnech dojde k celkovému zateplení. Nyní probíhá rekonstrukce chodeb spojující diagnostický, interní a gynekologicko-porodnický pavilon.

„Už teď je při průchodu chodbou zřejmé, že díky novým oknům méně profukuje. Právě se mění okna v naší červené chodbě, která je v přízemí u bufetu Slunečnice. Snažíme se, aby práce co nejméně narušily chod v nemocnici,“ popisuje provozně technický náměstek jihlavské nemocnice Alexander Filip. 

Vyměněna budou všechna okna na chodbách, práce budou pokračovat až do konce příštího roku. Chodby se zateplí a opravou projde i střecha. „Následovat bude také oprava hlavního vchodu do nemocnice a místa, kde sídlí nyní odborné dětské ambulance a pohotovost. Celkově opravy vyjdou na 30 milionů korun včetně DPH. Projekt byl ze 40 % financován Evropskou unií, zbylých 60% hradí Kraj Vysočina,“ doplňuje k rekonstrukci Monika Zachrlová, mluvčí jihlavské nemocnice.  

Foto Nemocnice Jihlava

Štítky chodba, okno, Lékárenský komplex Jihlava, oprava, Evropská unie, Slunečnice, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na chodbách jihlavské nemocnice už nebude profukovat. Mění se okna, opraví se hlavní vchod | Zdraví | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.