Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Vodní ráj vyhlašuje soutěž o nejkrásnější vánoční ozdobu. Je určena malým i větším dětem

Už potřetí se mohou návštěvníci jihlavského Vodního ráje zúčastnit soutěže Vánoce s mývalem. V rámci této kreativní soutěže mohou malé i větší děti celý prosinec nosit k pokladnám aquaparku své výtvory. Letos se bude soutěžit o nejzajímavější vánoční ozdobu.

Za každou z nich získají malí návštěvníci před vstupem do krytého areálu drobný dárek a slevu na vstupném. Autoři pěti nejzajímavějších ozdob vyhrají pro své rodiny permanentku do bazénů na příští rok.

„Vloni a předloni donesli dětští autoři do Vodního ráje během prosince několik desítek výtvorů medvídka mývala, symbolu Vodního ráje a Služeb města Jihlavy, provozovatele aquaparku. Mezi výherci byly děti z celé Vysočiny. Vážíme si našich dětských zákazníků a chceme jim jejich nejoblíběnější měsíc v roce zpříjemnit a poděkovat za jejich přízeň,” uvedl Martin Málek, mluvčí Služeb města Jihlavy, které největší aquapark na Vysočině provozují.  

To však není jediná soutěž, které se mohou návštěvníci Vodního ráje zúčastnit. Celý listopad probíhá ve Vodním ráji akce Kolo štěstí. Návštěvníci mohou „vytočit” výhry na výherním kole a získat například slevu na vstupném, občerstvení nebo plyšovou hračku.

„Do konce roku také platí nabídka hodinového koupání zdarma pro narozeninové oslavence a 50% sleva na hodinové koupání pro ty, kteří v daný den slaví své jmeniny,“ uzavírá Málek.

Foto www.vodniraj.cz

Štítky Vodní ráj, aquapark, soutěž, děti, Vánoce, ozdoba, Martin Málek, Jihlava, Kraj Vysočina, vánoční ozdoby

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vodní ráj vyhlašuje soutěž o nejkrásnější vánoční ozdobu. Je určena malým i větším dětem | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.