Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Koláč pro hospic si letos koupíme také v City Parku a v jihlavské nemocnici

Koláč pro hospic je osvětovou a sbírkovou akcí. Ta se koná vždy na podzim v rámci Světového dne hospicové a paliativní péče. Lidé zakoupením koláče podpoří domácí hospicovou péči Bárka při Oblastní charitě Jihlava. Stánek s koláči bude stát ve středu 4. října na Masarykově náměstí v Jihlavě od 8 do 17 hodin. Dobrovolníci s označenými košíky budou nově nabízet koláče také v jihlavském City Parku a v nemocnici v Jihlavě. Samozřejmě také v jihlavských ulicích.

„Tato akce se stala již oblíbenou tradicí. Někteří návštěvníci stánku jsou našimi pravidelnými zákazníky. Přijdou si nejen pochutnat na výborných koláčích, ale i podpořit naši službu,“ řekla Jana Sochorová, vedoucí Bárky.

„Výtěžek ze sbírky použijeme na ošetřovatelský materiál, který naše zdravotní sestry používají při každodenní péči o nevyléčitelně nemocné. Částka podpoří také celkový provoz služby,“ objasňuje záměr Sochorová.

Záměrem sbírkové a osvětové akce Koláč pro hospic je kromě finanční podpory také informování veřejnosti o existenci charitní domácí hospicové péče v Jihlavě, která se stará o nevyléčitelně nemocné v jejich domácím prostředí. Tuto službu tvoří tým profesionálních pracovníků.

Tisková zpráva | Zdroj Oblastní charita Jihlava

Štítky koláč, hospic, podpora, Charita, City Park, nemocnice, Lékárenský komplex Jihlava, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Koláč pro hospic si letos koupíme také v City Parku a v jihlavské nemocnici | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.