Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Lidé v Heleníně mohou využívat nové hřiště. Třeba na malou kopanou, tenis nebo volejbal

V Jihlavě – Heleníně mohou nyní lidé využívat zcela nové hřiště. Je opatřeno umělým povrchem z dvouvrstvého tartanu. Lajnování umožňuje hrát malou kopanou, házenou, tenis, volejbal, nohejbal a streetbasketbal.

„Cílem bylo vybudovat v místě stávající hrací plochy nové moderní sportovního hřiště pro různé míčové hry. Sportoviště bude sloužit pro sportovní vyžití široké veřejnosti z řad místních občanů,“ představuje dokončenou stavbu náměstek primátora pro oblast investic Vratislav Výborný.

Nově vybudované hřiště má rozměry 40 krát 32 metrů. Jeho součástí je po celém obvodu nové oplocení z ocelových sloupků a speciálních polyuretanových sítí o výšce čtyř metrů. „Hřiště je doplněno o sklad sportovního vybavení a o venkovní kryté sezení s lavicemi,“ doplňuje Vratislav Výborný.

„Stavba hřiště v Heleníně začala koncem dubna, oficiálně hotovo bylo v polovině září. Celkové náklady na stavbu včetně projektu, koordinátora bezpečnosti práce a archeologický dohled jsou přes 5,8 milionů korun,“ vyčíslil Radek Tulis, mluvčí jihlavské radnice.

Foto Magistrát města Jihlavy

Štítky hřiště, sport, novinka, Helenín, míčové hry, Jihlava, tenis, volejbal, malá kopaná, Vratislav Výborný

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lidé v Heleníně mohou využívat nové hřiště. Třeba na malou kopanou, tenis nebo volejbal | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.