Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Známé osobnosti a zástupci Jihlavy si poměří síly v kopané. Výtěžek poputuje na dobrou věc

V sobotu 8. dubna se bude v Jihlavě hrát netradiční fotbalový zápas. Do krajského města zavítají populární herci, zpěváci, moderátoři, baviči a sportovci, aby se s týmem zástupců statutárního města Jihlavy utkali v přátelském utkání.

Přátelský zápas bude mít charitativní podtext. Během avizovaného sportovního odpoledne se bude dražit podepsaný dres týmu osobností Československého lva. Výtěžek bude věnován na vybavení Centra pro rodinu Vysočina, které se zabývá náhradní rodinnou péčí, sociálními službami a pomáhá rodinám s dětmi.

Tým se jménem Československý lev bude reprezentovat třeba Antonín Panenka, Martin Stránský, Miroslav Šimůnek, Martin Maxa, Karol Dobiáš, Marcela Holanová, Jan Antonín Duchoslav, Pavel Nečas, Lukáš Pešek, Martin Procházka, Václav Svoboda a další.

Za Jihlavu nastoupí zastupitelé Vratislav Výborný, Jaromír Kalina, Vítězslav Schrek, Roman Peschout, Pavel František Daněk, dále Jan Frenc, Tomáš Koukal, Oldřich Bakus, Miroslav Veselý a další.

Moderátory akce budou Jana Adámková a Josef Mladý. V rámci sportovního odpoledne zazpívá Marcela Holanová a Martin Maxa.

 „Celý tým se do Jihlavy velice těší. Naším cílem je nejenom jihlavské diváky pobavit, ale také podpořit dobrou věc. Přijďte nám držet palce,“ uvedli prezident Československého lva Ján Ďureje a sportovní manažer hvězdného týmu Libor Petrů.

Přátelský zápas bude k vidění ve sportovní hale bazénu Evžena Rošického v Jihlavě, a to v sobotu 8. dubna od 15:00. Vstup do haly bude divákům umožněn od 14:30 hodin a je pro všechny zdarma.

Foto Lenka Dvořáková

Štítky Jihlava, přátelské utkání, Martin Maxa, Marcela Holanová, Antonín Panenka, Martin Stránský, Karol Dobiaš, Miroslav Šimůnek, Jan Antonín Duchoslav, Lukáš Pešek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Známé osobnosti a zástupci Jihlavy si poměří síly v kopané. Výtěžek poputuje na dobrou věc | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.