Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

ODS na Vysočině opět povede Miloš Vystrčil

Staronovým předsedou regionálního sdružení ODS na Vysočině byl v sobotu zvolen senátor Miloš Vystrčil, který také získal nominaci na místopředsedu ODS. Na předsedu strany nominovali občanští demokraté na Vysočině Petra Fialu. Do výkonné rady ODS byl nominován bývalý primátor Jihlavy Jaroslav Vymazal, oznámila regionální manažerka ODS na Vysočině Jana Žáková.

„V následujícím roce bychom se měli snažit zúročit výsledky ve volbách do Poslanecké sněmovny na Vysočině i v komunálních a senátních volbách,“ uvedl Vystrčil. Fialu podle něj na předsedu ODS nominovala naprostá většina delegátů regionálního sněmu. Členem regionální rady ODS na Vysočině byl na sněmu zvolen předseda jihlavských občanských demokratů Vítězslav Schrek.

ODS v letošních volbách do Poslanecké sněmovny skončila v Kraji Vysočina třetí se ziskem 9,89 procenta hlasů voličů. Vyhrálo hnutí ANO s 28,63 procenty, druzí skončili Piráti, jimž voliči přidělili 9,92 procenta.

Autoři | Foto www.ods.cz

Štítky ODS, Miloš Vystrčil, senátor, vedení, volby, Kraj Vysočina, Petr Fiala, Jaroslav Vymazal, Jihlava, Poslanecká sněmovna ČR, Vítězslav Schrek, ANO 2011, Česká pirátská strana

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

ODS na Vysočině opět povede Miloš Vystrčil | Politika | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.