Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Kraj Vysočina připravuje v Třebíči Karneval na ledě. Dorazí i Michal Nesvadba

Kraj Vysočina lidem ve svátečním čase pro tento rok nabídne novinku. V neděli 27. prosince se na třebíčském zimním stadionu uskuteční Karneval na ledě.

Jde o novinku, kterou rozšiřujeme volnočasové aktivity určené pro celé rodiny. Vycházíme přitom z osvědčeného konceptu,“ sdělil k nové akci radní Kraje Vysočina pro oblast sociálních věci a prorodinné politiky Petr Krčál.  

Akce na zimní stadionu odstartuje ve 14 hodin. Lední karneval navazuje na rodinami oblíbené zimní a letní rodinné tour, které kraj pravidelně pořádá.

Tříhodinová show, která nese podtitul „Sejdeme se v dobré náladě na ledě“, nabídne návštěvníkům spoustu zábavy a atraktivní program. Připraveno je vystoupení Michala Nesvadby, krasobruslařská show, děti si mohou nechat namalovat různé motivy na obličej a na závěr je nachystáno překvapení. Pro každého návštěvníka v masce je připravena odměna.

Lidé si budou moci na místě zařídit Rodinný nebo Senior pas Kraje Vysočina. Právě pod jejich hlavičkou se tyto rodinné akce konají. V příštím roce budou zahájeny tradiční zimní karnevalovou šňůrou. První karneval je naplánován na únor 2016. 

Foto www.kondice.cz

Štítky Kraj Vysočina, Michal Nesvadba, Třebíč, Petr Krčál, zimní stadion

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kraj Vysočina připravuje v Třebíči Karneval na ledě. Dorazí i Michal Nesvadba | Kultura | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.