Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Víkend ve znamení koncertů. Přijede Arakain, UDG i Zakázaný ovoce

Na své si o nadcházejícím víkendu přijdou hlavně fanoušci rockové hudby. A že je z čeho vybírat! V Jihlavě vystoupí Zakázaný ovoce, v Havlíčkově Brodě UDG společně s kapelou Ovoce a nakonec v Polné zahrají legendy metalu Arakain. Pokud máte raději taneční hudbu, nezoufejte - sobotní akce v Soul music clubu bude pro vás to pravé. V nabídce kulturního vyžití nechybí ani divadelní představení a mnoho dalšího.

Úterý 28. února

Jihlava

Jihlavský masopust – 4.ročník – Masarykovo náměstí – 15:00

Na venkovní scéně Masarykova náměstí bude sehrána masopustní hra v podání herců Horáckého divadla Jihlava. Divadlo KUFR předvede klaunérii pro děti Tančíček “Adušiadáši” a Balady Nevěsty a Smrti. K tanci i poslechu zahraje kapela Tramtram – acoustic-world music. K dostání budou zabíjačkové a uzenářské speciality od farmářů z Vysočiny, zabíjačková polévka, svařák, teplý mošt s kořením, medovina a tradiční masopustní koblihy.

Třebíč

Wabi Daněk a Miloš Dvořáček - Národní dům – 19:00

Koncert legend folk & tramp & country.

Středa 1. března

Jihlava

A. V. Mrštíkové, M. Krobot: Rok na vsi – Horácké divadlo – 17:00

Dramatizace románové kroniky. Společenství, které je limitem, ale i záštitou a ochranou pospolitosti. Podstatný je společný rytmus a řád…. Naše „malé lidské“ osudy na pozadí neúprosného koloběhu času a přírody.

Budu všude kolem tebe – Divadlo DIOD – 21:00

Divadlo Kampa uvádí divadelní hru, která vznikla ve spolupráci se spolkem Dlouhá cesta. Skutečné příběhy žen, které ztratily své děti, vyprávějí o bolesti, o smutku, ale také o naději a síle žít dál.

Čtvrtek 2. března

Jihlava

Roy Kift: Kabaret z lágru – Horácké divadlo – 19:00

Hra se zpěvy. Příběh terezínského kabaretu v dramatickém zpracování současného britského autora. Tato hra se zpěvy vychází ze skutečného kabaretu, který během 2. světové války fungoval v Terezíně.

Time to Share – VŠPJ – 17:00

Time-to-share je odpolední minikonference, na které nadšenci a profesionálové z Vysočiny představí své zkušenosti s novými přístupy a technologiemi. Přijďte se podívat, co se na Vysočině děje. Vstup je zdarma, ale je nutné se registrovat.

Pátek 3. března

Jihlava

Zakázaný ovoce – Soul music club – 20:00

Na DÍKY VÁM! TOUR 2017 představí zakázanÝovoce své nové album se stejnojmenným názvem Díky vám!, které vyšlo koncem září 2016. Během koncertu zazní VŠECHNY SONGY z nové desky, ale v playlistu samozřejmě nebudou chybět ani ostatní známé písně.

Havlíčkův Brod

UDG a Ovoce – Klub OKO – 20:00

Koncert skupin UDG a Ovoce v rámci Trocha klidu Tour.

Polná

Arakain – sál Zámku – 20:00

Začátek megatour největší české metalové kapely začíná opět v Polné.

Sobota 4. března

Jihlava

4EDIT & MASH – Soul music club – 22:00

Pod názvem akce „MASH & EDIT“ se skrývá hromada plnotučného funku a disca, která prošla editací v duchu současné houseové hudby. Mnoho tracků, které zde uslyšíme, bylo „vytuněno“ právě mistrem Pavlem Bidlem, který tracky přizpůsobil současným požadavkům a standartům na klubovou hudbu.

Neděle 5. března

Jihlava

V. Zajíc: Kocour v botách – Horácké divadlo – 15:00

Rodinná pohádka. O tom, jak nemá cenu fňukat – protože z každé šlamastyky je vždycky nějaká cesta ven. Komediantská pohádka pro celou rodinu, vhodná od 5 let.

Pondělí 6. března

Jihlava

Švédská teorie lásky – Městská knihovna – 18:00

 Promítání filmu v rámci projektu „Promítej i ty!“.

Autoři | Foto zakazanyovoce.cz

Štítky Jihlava, Arakain, ovoce, hudba, divadlo, hudební skupina, Polná, koncert, Havlíčkův Brod, Kraj Vysočina, masopust, divadelní představení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Víkend ve znamení koncertů. Přijede Arakain, UDG i Zakázaný ovoce | Kultura | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.