Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY NA VÍKEND: Koncert Rybiček 48, cestovatel Ladislav Zibura a divadelní představení. To je výběr víkendových kulturních akcí

Lámete si hlavu nad tím, co o víkendu podniknout zajímavého? Přinášíme vám výběr těch nejlepších akcí, které v nadcházejících dnech proběhnou. Největším lákadlem bude jistě koncert kapely Rybičky 48 v Třebíči. Pokud to však není váš šálek kávy, v Přibyslavi a Kamenici nad Lipou si můžete přijít poslechnout vtipnou besedu s mladým cestovatelem Ladislavem Ziburou. Čekají vás také divadelní přestavení a na své si přijdou i děti při karnevalu v maskách.

Pátek 10. února

Jihlava

Kabaret z lágru – Horácké divadlo – 19:00

Příběh terezínského kabaretu v dramatickém zpracování současného britského autora. Tato hra se zpěvy vychází ze skutečného kabaretu, který během 2. světové války fungoval v Terezíně. Použité písně a skeče jsou autentické.

Třebíč

Rybičky 48 – Národní dům – 20:00

Koncert známé kapely Rybičky 48.

Africká odysea - Studentský klub Halahoj – 20:00

30 letý nadšenec do cyklistiky a cestování obecně, který se rozhodl už přestat své dětské sny oddalovat a přes zdravotní komplikace splnit si je, dokud je ještě možnost. A tak se rozloučil v práci, s rodinou a s kamarády a vyrazil na cestu do Afriky. O své cestě vypráví Tomáš Švaříček.

Kamenice nad Lipou

Ladislav Zibura – Pěšky mezi budhisty a komunisty - Kulturní dům – 19:00

Jak se opravdu žije Nepálcům a Číňanům? Humorné vyprávění člověka, který strávil tři měsíce v jejich domovech, daleko od turistických oblastí.

Sobota 11. února

Jihlava

Zvonkonosy – Horácké divadlo – 17:00

Divadelní inscenace autora Gabriela Chevalliera.

FUNKMASTER on Tour – Soul music club – 22:00

Pražský projekt Hi5Live, sestavený ze šikovných djs a doprovodných muzikantů kteří se pohybují kolem pražské funkové formace United Heads. Jejich vystoupení v čele s Djs Sunpajou & Loopinem za doprovodu Riche FD na saxofon.

Přibyslav

Ladislav Zibura – Pěšky mezi budhisty a komunisty - Kulturní dům – 18:00

Jak se opravdu žije Nepálcům a Číňanům? Humorné vyprávění člověka, který strávil tři měsíce v jejich domovech, daleko od turistických oblastí.

Neděle 12. února

Bystřice nad Pernštejnem

Dětský karneval s Milanem Řezníčkem – Kulturní dům – 15:00

Zábavné odpoledne pro všechny děti a jejich rodiče s Milanem Řezníčkem, moderátorem Hitrádia Vysočina. Vystoupení dětí DDM, dětská tombola, všechny zúčastněné masky budou zařazeny do slosování o hlavní ceny.

 

Autoři | Foto i-klik.cz

Štítky Ladislav Zibura, Rybičky 48, kulturní dům, cestovatel, Třebíč, Přibyslav, Kamenice nad Lipou, divadelní představení, kulturní akce, maska, hudební skupina, druhá světová válka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY NA VÍKEND: Koncert Rybiček 48, cestovatel Ladislav Zibura a divadelní představení. To je výběr víkendových kulturních akcí | Kultura | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.