Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jihlavské Divadlo Voko v únoru uvede svou další premiéru: O muzikantovi, který neumí hrát

O muzikantovi, který neumí hrát. Tak zní název pohádkového představení, na které zve jihlavské divadlo Voko. Čtyřicetiminutová pohádka bude mít svou premiéru v neděli 19. února v divadélku pod jihlavskou mateřskou školou Jarní.

Malé i velké diváky pobaví příběh muzikanta, který se ráno probudí a zjistí, že si vůbec nic nepamatuje. V pohádce si zahrají dva herci, a to Vojtěch Šoula a Jakub Kos. Oba dva jsou autory scénáře a zároveň režiséry představení. Na pohádce se podílí i herec Horáckého divadla Josef Kundera, který autorům pomáhal s pohybovou stránkou.

Premiéra pohádky o muzikantovi se bude konat v neděli 19. února v divadélku pod mateřskou školou Jarní. Začátek je naplánován na 16. hodinu. Za vstupné zaplatí děti 40 korun, dospělí 55 korun. Vstupenky se budou prodávat až na místě.

Divadlo Voko:

Amatérské, teoreticky neexistující divadlo Voko, vzniklo v květnu 2016 v Jihlavě a nemá stále zázemí. Jeho první hrou byl krátkometrážní Pamětník, se kterým se divadlo představilo i v Praze. Druhou hrou byla také krátká Komunistická veselohra, která sklidila velký úspěch. Divadlo Voko má prozatím jen dva stálé členy - Vojtěcha Šoulu a Jakuba Kosa. Oba dva herce lze vidět v nejnovější hře jihlavského Horáckého divadla - v románové kronice Rok na vsi.

Foto Divadlo Voko

Štítky divadlo, pohádka, premiéra, herec, představení, mateřská škola, Praha, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavské Divadlo Voko v únoru uvede svou další premiéru: O muzikantovi, který neumí hrát | Kultura | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.