Počasí dnes8 °C, zítra13 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Česká kapela Doctor Victor, předskokan AC/DC, míří do jihlavského klubu Chilli Bar!

Rocková kapela Doctor Victor, která si v květnu zahrála na pražském koncertě na Letišti Letňany před hardrockovými mohykány AC/DC, se v rámci letošního turné zastaví v sobotu 17. prosince v Chilli Baru v Jihlavě.

Jako první divákům představí svojí tvorbu kapela Nonsens. V druhé části večera rozproudí atmosféru Doctor Victor se svojí pozoruhodnou show, která vychází z debutového alba „1st Prescription“. Album bylo vydáno v březnu letošního roku a jeho součástí je skladba Beautiful Age, která se v roce 2015 umístila v TOP 70 rock songs v UO soutěži v USA.

Kapela se dostala do povědomí v roce 2013 díky výhře v Hard Rock Rising v rámci České republiky, v následujícím roce pak získala 2. místo v celosvětovém finále soutěže Global Battle of Bands v Thajsku. Od té doby měla možnost vystupovat jako předkapela Lucie, Chinaski či výše zmíněných AC/DC.

„Po dlouhé době koncert v Jihlavě, kde máme mnoho přátel. Poslední koncert s after party byl nezapomenutelný. Moc rádi zopakujeme," komentuje celou situaci lídr kapely Vojtěch Bureš.

Kapela v jihlavském klubu vystoupí ve složení Vojtěch Bureš - zpěv, kytara, Jan Heřman - basová kytara a Jan Karpíšek - bicí.

Jen za letošní rok odjede kapela více než třicet koncertů po celé republice. V příštím roce se pak chystá navázat a předvést svoji nevšední show v rámci dalších koncertů.

Doctor Victor:

  • Historicky první česká kapela vybrána samotnými AC/DC k „předskakování“ na jejich pražské zastávce v rámci turné "Rock or Bust World Tour 2016“. 
  • Tvořili předkapelu české skupině Lucie v rámci jejich combackového turné.
  • Druhá nejlepší kapela na světě v roce 2014, minimálně dle názoru porotců GBOB v Thajsku. 

Tisková zpráva

Štítky hudební skupina, koncert, AC/DC, turné, Jihlava, Letiště Letňany, Lucie, Thajsko, USA, Česko, Jan Heřman, Jan Karpíšek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Česká kapela Doctor Victor, předskokan AC/DC, míří do jihlavského klubu Chilli Bar! | Kultura | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.