Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Mikulášská nadílka v Jihlavě: Mikuláš v kočáru, andělský punč nebo pekelná jízda na býkovi

Na jihlavské Masarykovo náměstí dorazí tuto sobotu 3. prosince Mikuláš v kočáru, s sebou si samozřejmě přiveze svou družinu, tedy anděly a čerty. Součástí odpoledního programu budou různé soutěže o ceny, pro hříšníky bude nachystaná pekelná váha či jízda na pekelném býkovi.

Program Mikulášské nadílky začne na jihlavském Masarykově náměstí v 15 hodin, a to příjezdem Mikuláše v kočáru. Proběhne zde soutěž o nejhezčí masku Mikuláše, čerta a anděla. Dospělí, kteří přijdou v masce, se mohou zapojit do soutěže o projížďku s Mikulášem a anděly v kočáru. Vyhrává nejvtipnější maska.

Ti, kteří mají pro strach uděláno, se můžou těšit na peklo s ohnivými efekty, chybět nebude pekelný mariáš, pro hříšníky pekelná váha nebo jízda na pekelném býkovi.

Lidé se budou moci zvěčnit ve fotokoutku. Připraveno bude také bohaté občerstvení - na výběr bude čertovský svařák, andělský punč, čertovo pokušení nebo třeba pekelný guláš.

Děti, které rády tvoří, budou moci navštívit Čarovné dílničky centra Hvězdička.

Účast přislíbila hudební skupina Maxíci, Markéta Maky Zdeňková, Čardáš Klaunů, JSC Salavice, SHDŠ – Společenství svobodných pánů.

Foto Facebook události Mikulášská nadílka

Štítky Jihlava, soutěž, maska, Maxíci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mikulášská nadílka v Jihlavě: Mikuláš v kočáru, andělský punč nebo pekelná jízda na býkovi | Kultura | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.