Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Čeřínek opět ožije festivalem. Tento rok zahraje Divokej Bill, Arakain nebo třeba Wohnout

Již tento pátek zažije Vysočina další z významných hudebních festivalů. Po Vysočina Festu přichází jednodenní mnohožánrový festival ČeřínekFest. Tento rok se bude konat již podeváté a opět má návštěvníkům co nabídnout.

Hlavním organizátorem festivalu je Jurda z kapely Divokej Bill, pořádá ho přímo na své zahradě u chalupy. Festival má název stejný jako je jeho místo konání - tím je jeden z nejvyšších bodů Českomoravské vrchoviny, vrch Čeřínek, vzdálený 12 kilometrů od Jihlavy.

ČeřínekFest je rodinný festival, na své si přijdou děti i dospělí. Návštěvníkům se představí celkem 14 kapel na dvou pódiích. Lidé se mohou těšit na Divokýho Billa, kapely Wohnout, Arakain, Horkýže Slíže, Lety mimo, Blue Effect nebo třeba na Kašpárka v rohlíku.

V pátek to ale na Čeřínku nebude jen o hudbě. V samostatném stanu si organizátoři připravili hned několik divadel, a to jak loutkových, tak hraných, pro děti i pro dospělé.

Zcela nově bude pro návštěvníky akce připraveno oddechové zákoutí festivalu, které bude nabízet různá dovednostní zákoutí, dětské dílny -  třeba truhlářskou, barvení sádrových odlitků, bagr, sítotisk, sprejovací stěnu, aquazorbing, bazén, malování na obličej a mnoho dalšího.

Lidem bude zdarma k dispozici stanové městečko na přespání, stejně tak jako parkoviště, které bude 100 metrů od areálu.  

Z Jihlavy bude zajištěna kyvadlová autobusová doprava. Z parkoviště před Billou budou autobusy odjíždět v těchto časech: 12:30, 13:30, 14:30, 15:30, 16:30, 17:30, 18:30, 19:30. Zpět pak pojedou autobusy ve 2:00 a ve 3:00 a dále dle potřeby. Jízdenka vyjde zájemce na 30 korun.  

Až do včerejšího dne bylo možné zakoupit si vstupenky v předprodeji, ode dneška je festival již beznadějně vyprodaný. Dospělí návštěvníci, kteří si zakoupili vstupenky v předprodeji, s sebou mohou vzít své děti, ty mají do 12 let vstupné zdarma.

Areál na Čeřínku se lidem otevře v pátek ve 12:30.

Foto www.cerinekfest.cz

Štítky festival, Divokej Bill, Arakain, Wohnout, Kraj Vysočina, hudební skupina, Jihlava, hudební festival, Horkýže Slíže, Českomoravská vrchovina, Čeřínek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čeřínek opět ožije festivalem. Tento rok zahraje Divokej Bill, Arakain nebo třeba Wohnout | Kultura | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.