Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Policisté hledají svědky dopravní nehody

Pelhřimovští policisté se obracejí se žádostí o spolupráci na širokou veřejnost při hledání svědků dopravní nehody, která se stala ve středu 22. dubna v 15.50 hodin v Pelhřimově.

Řidič nákladního automobilu Fiat Ducato jel po místní komunikaci po ulici Arch. Janáka ve směru od ulice Pražská do ulice Strachovská. Před křižovatkou s místní komunikací, která je označena jako ulice Dolnokubínská, se na přechodu pro chodce střetl s chodkyní. Chodkyně přecházela místní komunikaci z pravé strany po přechodu pro chodce ve směru z ulice Dolnokubínská do centra obce. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění chodkyně, která byla převezena vozidlem zdravotnické záchranné služby do nemocnice v Pelhřimově na vyšetření.

Míra zavinění jednotlivých účastníků nehody je předmětem dalšího šetření. Alkohol u obou účastníků vyloučili policisté provedením dechové zkoušky. Policisté se obracejí touto cestou se žádostí o pomoc na případné svědky, kteří nehodu viděli a mohli by policistům poskytnout informace o okolnostech střetu, které by vedly k objasnění míry zavinění na této dopravní nehodě. Své poznatky můžete sdělit na linku tísňového volání 158 nebo na telefonní číslo 725 721 039.

Štítky dopravní nehoda, Pelhřimov, Nemocnice Pelhřimov, příspěvková organizace, Fiat Ducato

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté hledají svědky dopravní nehody | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.