Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policie pátrá po podezřelém muži

Kriminalisté z Vysočiny vyšetřují případ vraždy šedesátiletého muže, jehož tělo bylo nalezeno v sobotu 14. března navečer uvnitř prodejny Chytrý kuřák na ulici Dvořákova v Jihlavě.

V souvislosti s nedávnou vraždou v Jihlavě policie pátrá po podezřelém muži. Ten se v pátek 13. března odpoledne pohyboval kolem místa činu.

Jedná se o muže ve věku zhruba mezi padesáti a šedesáti lety. Muž má silnější zavalitější postavu a je zhruba 180 centimetrů vysoký. V době, kdy se měl pohybovat v blízkosti místa činu, měl plnovous. Na sobě měl oblečené riflové kalhoty modré barvy, světlý svetr a delší tmavě hnědou nebo černou, zřejmě koženkovou, bundu. Na hlavě měl tmavou kšiltovku. Na rameni nebo zádech nesl batoh. Není ale vyloučeno, že tento muž od doby, kdy k násilnému trestnému činu došlo, změnil svůj zevnějšek, včetně oblečení.

„Výrazným markantem u tohoto muže je skutečnost, že kouří elektronické cigarety. V případě, že by muže na zveřejněných záběrech někdo poznal, nechť kontaktuje linku tísňového volání 158. V žádném případě se tohoto muže nesnažte sami zadržet, protože by mohl být pro své okolí nebezpečný“, upozornila policejní mluvčí Dana Čírtková.

Napsala Marcela Průchová

Štítky Jihlava, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po podezřelém muži | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.