Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Zboží za deset tisíc naskládal do batohu a pod bundu. Nyní po něm pátrá policie

Ke krádeži zboží v hodnotě necelých deseti tisíc korun došlo během listopadu v obchodním centru na ulici Hradební. Při tomto nekalém činu byl zachycen kamerami a kvůli identifikaci pachatele se nyní jihlavští policisté obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci.

Ke krádeži došlo v pátek 10. listopadu v obchodním centru na ulici Hradební v Jihlavě. Po osmé hodině večer přišel do prodejny muž, který odcizil parfémy, elektrické zubní kartáčky a holicí strojek. Zboží postupně ukládal do batohu a pod oblečení, poté z obchodu odešel, aniž by zaplatil.

Po analýze kamerových záznamů žádají kriminalisté občany, kteří muže na kamerovém záznamu (případně fotografii označené číslem jedna) znají nebo mají informace o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158.

Dále policie zjistila, že se v blízkosti podezřelého muže v době, kdy zboží v obchodě kradl, nacházel ještě další muž, který by mohl k pachatel i poskytnout důležité informace. Také totožnost tohoto muže, který je zachycen na fotografii číslo 2, by policisté v zájmu prověřování potřebovali identifikovat.

Krádež v City Parku, listopad 2017

Čtvrtek, 7. prosince 2017, 09:47

Krádež v City Parku, listopad 2017
Krádež v City Parku, listopad 2017

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zboží za deset tisíc naskládal do batohu a pod bundu. Nyní po něm pátrá policie | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.