Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Kriminalisté zadrželi tři muže, dva obvinili z loupeže. Hrozí jim až deset let za mřížemi

Kriminalisté na Žďársku zadrželi tři muže podezřelé z majetkové trestné činnosti. Dva z nich obvinili z říjnového loupežného přepadení. Oba dvacetiletí muži, kteří byli už dříve soudně trestáni, skončili ve vazbě. V případě prokázání viny jim nyní hrozí až desetileté vězení.

Třetí podezřelý, osmnáctiletý mladík může za spolupachatelství při krádežích jít do vězení až na dva roky. ČTK to dnes oznámila policejní mluvčí Stanislava Miláčková.

Policisté zadrželi muže koncem listopadu. Loupežné přepadení se stalo 4.  října v Chelčického ulici ve Žďáru nad Sázavou. „Dva tehdy neznámí pachatelé zde fyzicky napadli šedesátiletého muže a odcizili mu peněženku s přibližně 14 tisíci korunami a s doklady,“ uvedla mluvčí. Napadený muž při útoku neutrpěl zranění, které by si vyžádalo lékařské ošetření.

Podezřelí také čelí obvinění z krádeží elektroniky, dalšího zboží a peněz v několika obchodech a provozovnách ve Žďáru nad Sázavou a Novém Městě na Moravě. Způsobili tím škodu za desítky tisíc korun. Vyšetřování případu pokračuje.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky loupež, zadržení, policie, vězení, trest, okres Žďár nad Sázavou, Žďár nad Sázavou, Nové Město na Moravě

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté zadrželi tři muže, dva obvinili z loupeže. Hrozí jim až deset let za mřížemi | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.