Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Mladý muž obtěžoval obyvatele jihlavského domu. Informace hlaste policii

Jihlavští policisté žádají občany o spolupráci při objasňování případu, ke kterému došlo v neděli 22. listopadu v Jihlavě. Pátrají po muži podezřelém ze spáchání trestného činu.

V neděli 22. listopadu přijali policisté ve večerních hodinách oznámení o muži, který byl přibližně v době mezi druhou a čtvrtou hodinou odpoledne v bytovém domě na ulici U Cihelny, kde se choval nevhodně a obtěžoval v domě občany.  

Po přijetí oznámení vyjela okamžitě do bytového domu policejní hlídka a provedla šetření. Podezřelý muž se už v domě ani v jeho okolí nenacházel. Policisté zjistili všechny dostupné informace, popis neznámého muže a provedli v domě ohledání. Případ policisté prověřují a po podezřelém muži pátrají.

Na základě dostupných informací byl sestaven identikit podezřelého.

Jedná se o muže ve věku kolem pětatřiceti let. Je vysoký přibližně 180 centimetrů, hubené postavy. Muž měl delší neudržované blond vlasy, které měl rozcuchané. Na sobě měl oblečenou černou mikinu a béžové kapsáčové kalhoty. Oblečení muže bylo špinavé a na mikině měl na zádech bílou skvrnu, pravděpodobně od zdi.

Policisté žádají občany, kteří znají totožnost muže nebo vědí, kde se nachází či pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158.

Foto Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Štítky dům, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý muž obtěžoval obyvatele jihlavského domu. Informace hlaste policii | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.