Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Čtyřiadvacetiletý muž napadl v parku ženu. Nejdřív slovně, pak plivnutím a kopáním

Na pořádný problém si zadělal čtyřiadvacetiletý muž, který v Třebíči fyzicky napadl a zranil devětačtyřicetiletou ženu. Zmíněný mladý muž ji nejprve slovně napadl, pak na ni plivl a opakovaně do ní kopl nohou.

K napadení ženy došlo v neděli 9. července v parku na Gorazdově náměstí. Po půlnoci přijali policisté na tísňové lince 158 oznámení, že se z části parku u ulice Smrtelná ozývají rány a křik. Na místo ihned vyjela policejní hlídka. V parku na lavičce policisté nalezli ležící zraněnou ženu, nikdo další se zde nenacházel. „Na místo policisté přivolali zdravotnickou záchrannou službu, která ženu odvezla na ošetření do nemocnice, a pátrali v lokalitě po pachateli. Dále místo činu ohledali, zadokumentovali a případ začali prověřovat. Na základě šetření policisté zjistili, že devětačtyřicetiletá žena ležela na lavičce v parku, když k ní přišel neznámý mladý muž, který ji nejprve slovně napadl, plivl na ni a poté ji opakovaně kopl nohou,“ popisuje Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Žena po řádění muže měla zhmožděniny a tržnou ránu na hlavě. Policisté se dopátrali totožnosti muže. Jedná se o čtyřiadvacetiletého muže z Třebíče, který byl za obdobnou trestnou činnost již v minulosti soudně trestán, nyní mu tak hrozí přísnější postih. „Policisté muži na základě shromážděných důkazů sdělili podezření ze spáchání přečinu výtržnictví a pokusu přečinu ublížení na zdraví. Případ řešili ve zkráceném přípravném řízení,“ uzavírá Kroutilová.

Foto pixabay.com

Štítky napadení, nadávky, park, lavička, zranění, Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtyřiadvacetiletý muž napadl v parku ženu. Nejdřív slovně, pak plivnutím a kopáním | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.