Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Po silnicích Vysočiny se proháněl zdrogovaný řidič. Odhalili ho policisté při kontrole

Na pěkný malér si zadělal dvacetiletý muž z Pelhřimovska, který měl při středeční silniční kontrole pozitivní test na přítomnost drog. Řídil osobní auto značky Toyota Corolla, policisté ho zastavili kolem 22:30 v Pacově v ulici Na Blatech.

„V rámci silniční kontroly policisté u řidiče provedli odborné měření na zjištění přítomnosti alkoholu v dechu a test na zjištění ovlivnění omamnými a psychotropními látkami. Dechová zkouška byla negativní. Opačně tomu však bylo u testu na drogy, který vykázal pozitivní výsledek na amfetamin,“ říká Stanislava Miláčková, policejní mluvčí.

Poté muže policisté vyzvali k tomu, aby se podrobil lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve. S tím dvacetiletý muž souhlasil.

„Policisté řidiči zakázali další jízdu a vše zadokumentovali. Zda dvacetiletý muž svým jednáním naplnil znaky skutkové podstaty trestného činu nebo přestupkového jednání, bude jasné až na základě výsledků znaleckého zkoumání z oboru lékařství odvětví toxikologie,“ uzavírá policejní mluvčí.  

Foto Dominik Svoboda

Štítky drogy, řidič, kontrola, policie, amfetamin, Kraj Vysočina, Toyota Corolla, okres Pelhřimov, Pacov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po silnicích Vysočiny se proháněl zdrogovaný řidič. Odhalili ho policisté při kontrole | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.