Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Šestnáctiletý chlapec usedl za volant auta. Při parkování způsobil dopravní nehodu

Třebíčští policisté se nyní zabývají dopravní nehodou, ke které došlo v noci v sobotu 1. července v Třebíči. Způsobil ji teprve šestnáctiletý řidič při snaze zaparkovat osobní auto značky Škoda.

Nezletilý řidič jel po třetí hodině v noci po ulici Školní, kde při snaze zaparkovat narazil do zaparkovaného vozidla. Po dopravní nehodě z místa odešel, aniž by poškození zaparkovaného automobilu oznámil. Oznámení o dopravní nehodě přijali policisté až v ranních hodinách, začali událost ihned šetřit a po řidiči pátrali.

„Na základě šetření zjistili, že řidičem vozidla byl teprve šestnáctiletý mladík, který ještě není držitelem řidičského oprávnění. Škoda, která při nehodě na vozidlech vznikla, byla předběžně vyčíslena na pětatřicet tisíc korun,“ říká Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Policisté provedli u mladíka dechovou zkoušku, která vyšla negativně. Dopravní nehodu a veškeré její okolnosti, včetně toho, za jakých okolností se k řízení vozidla dostal, policisté šetří.

Foto Dominik Svoboda

Štítky nehoda, nezletilý, parkování, řidič, dopravní nehoda, Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Šestnáctiletý chlapec usedl za volant auta. Při parkování způsobil dopravní nehodu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.