Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Pětatřicetiletý muž z Jihlavy na konci srpna napadl muže a mladou ženu

Policisté v těchto dnech řeší případ pětatřicetiletého muže z Jihlavy, který je podezřelý hned ze dvou trestných činů - ublížení na zdraví a výtržnictví. Právě za výtržnictví byl odsouzen již v minulosti k podmíněného trestu odnětí svobody.

Na konci srpna se muž ve večerních hodinách účastnil oslavy na zahradě domu v Jihlavě. Kolem 23. hodiny napadl úderem pěstí do obličeje čtyřiadvacetiletého muže. Po ráně upadl napadený muž na zem a útočník ho ještě kopnul.

Napadení si všimla dvaadvacetiletá žena, která začala na násilníka křičet, aby přestal. Pětatřicetiletý muž k ženě přišel a také ji napadl - dal jí několikrát pěstí do hlavy.  Mladá žena upadla na zem, muž ji ještě chytil za vlasy a vláčel ji po zahradě. Když ženu pustil, tak oba napadené z pozemku vykázal s tím, že pokud tak neučiní, ublíží psovi, se kterým přišli. Muž i žena raději rychle odešli.

Napadená žena utrpěla zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření a následnou hospitalizaci v nemocnici. Léčení trvalo více než týden. Také zraněný muž musel vyhledat lékařské ošetření v nemocnici.

Po napadení přijali policisté trestní oznámení a začali případ prověřovat. Provedli šetření, výslechy osob, vyžádali si také lékařské zprávy a shromáždili důkazy. Následně sdělili pětatřicetiletému muži podezření ze spáchání dvou trestných činů. Případ nyní policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení.

Ilustrační foto: www.blesk.cz

Štítky Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pětatřicetiletý muž z Jihlavy na konci srpna napadl muže a mladou ženu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.