Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Pátrejte společně s námi po vandalech!

Policisté z Dálničního oddělení Velký Beranov vyšetřují případ poškození majetku, který patří k restauraci na dálničním odpočívadle na 139. kilometru dálnice D1 ve směru na Brno. V této souvislosti se obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při pátraní po totožnosti mužů, kteří by mohli mít tento případ na svědomí.

Oznámení o poškození majetku přijali policisté 14. září 2015. Na místo vyjela policejní hlídka z dálničního oddělení Velký Beranov. Policisté šetřením na místě zjistili, že dva neznámí pachatelé poškodili tři plastové odpadkové koše umístěné před restaurací McDonalds. Policisté místo důkladně ohledali a na základě vytěžení kamerových systému se podařilo zjistit, že koše poškodili kolem čtvrté hodiny ranní dva neznámí muži. K poškození košů došlo tak, že pachatel koše uchopil do rukou a povalil je na zem. V jednom případě kopnul nohou do odpadkového koše a v důsledku toho došlo k poškození spodní části košů – vytrhla se jejich dna. Majitel vyčíslil způsobenou škodu na částku nejméně 67 tisíc korun.      

Policisté zahájili ve věci úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci a po pachatelích intenzívně pátrají. Navíc není vyloučeno, že stejní pachatelé mohou mít na svědomí i další trestnou činnost podobného charakteru na území našeho kraje.

V případě, že by někdo znal totožnost mužů z kamerových záběrů nebo by věděl, kde se tito muži pohybují, nechť se obrátí na linku tísňového volání 158.

Foto: Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Štítky Velký Beranov, Brno, Dálnice D1, McDonald's

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pátrejte společně s námi po vandalech! | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.