Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Doprava

Vážná nehoda na Jihlavsku. Renault se po nárazu zřítil z mostu, řidiče transportoval vrtulník do nemocnice

Jihlavští policisté šetří od sobotní páté hodiny odpolední okolnosti vážné nehody, ke které došlo poblíž průmyslové zóny. Sedmatřicetiletý řidič Renaultu Megane jel po silnici číslo 38, po vyjetí z přivaděče dostal při projetí zatáčky na mostě s...

Provoz na D1 omezila nehoda náklaďáku. Po nárazu se na dálnici vysypala zelenina

Nehoda nákladního automobilu v noci na sobotu omezila provoz na dálnici D1. Řidič jedoucí ve směru na Brno narazil na 138 kilometru do středových svodidel a při tom se vysypal náklad převážené zeleniny do obou směrů.

Pozor na hlídky. Policisté na Vysočině dohlédnou o Velikonocích na chování řidičů, cyklistů i chodců

Jsou před námi Velikonoce, meteorologové navíc hlásí příjemné teplé počasí. Řada lidí vyrazí autem na výlet či na rodinnou návštěvu, a proto se dá očekávat vyšší provoz. A s tím související policejní kontroly. S těmi musí počítat řidiči, chodci a...

FOTO: Soutěž na návrh terminálu vysokorychlostní tratě v Jihlavě vyhrálo francouzsko-české sdružení

Architektonickou soutěž na terminál plánované vysokorychlostní železnice (VRT) v Jihlavě - Pávově vyhrálo francouzsko-české sdružení Arep Architectes - monom. Terminál bude sloužit jako přestupní uzel mezi VRT, regionálními vlaky, autobusy a...

Řidič bagru najel na krajnici a skončil v příkopu. V úterý se silnice uzavře a stroj čeká vyprošťování

Řidiči, kteří budou zítra dopoledne projíždět po silnici 23 v úseku obce Stařeč na Třebíčsku, musí počítat s chvilkovou uzavírkou. Bude se tam totiž vyprošťovat bagr, který havaroval v neděli 24. března.

Dálnice D1 jede opět bez omezení. Po mostu u Řehořova, který ještě v sobotu stál, už není ani památky

Od pondělní páté hodiny ranní je provoz na dálnici D1 opět bez omezení. Víkendové uzavření bylo kvůli demolici mostu u Řehořova, po kterém už není ani památky.

Těžká technika v noci ze soboty na neděli odstranila most nad dálnicí D1 u Řehořova. Z kopce vše sledovala zhruba stovka místních, kteří se s koncem mostu nechtějí smířit. Od nedělních devíti hodin ranních je obnoven provoz, zatím v režimu 1+1.

Komplikace na dálnici: Kvůli demolici mostu u Řehořova je tam omezený provoz, v noci bude neprůjezdná

Od pátečního večera je na dálnici D1 omezený provoz, což souvisí s demolicí mostu na 126. kilometru u Řehořova. Komplikace budou trvat do pondělního rána, v noci ze soboty na neděli pak bude úsek zcela uzavřený.

Jarní novinky v parkování v Jihlavě: Zprůjezdnění náměstí, výhody o svátcích a přibydou další modré čáry

Přesně za týden, tedy v pátek 29. března, začnou v Jihlavě platit další novinky v oblasti parkování. Některé změny, které radnice představila novinářům, byly stanoveny na základě statistických údajů, které nasbíralo monitorovací vozidlo. To...

U domova seniorů v Brodě se zlepší parkování. Už letos by mělo přibýt kolem 30 nových míst

Téměř 30 parkovacích míst nabídne řidičům nové parkoviště, které vznikne u havlíčkobrodského domova pro seniory. Bude určeno jak návštěvám, tak personálu. Náklady na jeho výstavbu Kraj Vysočina odhaduje na tři miliony korun.

Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.