Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jihlavský Bosch zavedl loterii pro své zaměstnance, těšit se mohou až na sto tisíc

K atraktivnímu náborovému nástroji, ale i velice zajímavé odměně pro svoje stávající pracovníky přistoupilo vedení jihlavské firmy Bosch Diesel. Ke stálému platu si totiž mohou přilepšit výhrou v loterii, 100 tisíc čeká pro kmenové zaměstnance, 50 tisíc pro agenturní.

Firma Bosch Diesel chce motivovat svoje zaměstnance dalším atraktivním benefitem. „Ten dle mého ještě více podtrhuje to, že Bosch Diesel platí za nejvýznamnější i nejlépe platící zaměstnavatele v regionu,“ říká Hana Orgoňová ze společnosti Grafton, která pro strojírenského giganta nabírá agenturní pracovníky.  

Právě externisté nemusí pro účast v loterii plnit nějaké zvláštní podmínky nad rámec běžných povinností. „Do osudí se dostávají všichni, kteří jsou ve firmě více než tři měsíce a nemají absence. Jinými slovy šanci má každý, kdo plní své pracovní povinnosti tak, jak si žádá jeho směnový model,“ upřesňuje pravidla pro možný zisk 50 tisíc korun Orgoňová.

Kmenoví zaměstnanci mohou dle interních dokumentů firmy Bosch Diesel vyhrát dvojnásobek. Kvalifikují se tím, že za poslední tři měsíce během směnového modelu 15S (tj. pondělí až pátek) odpracují aspoň šest víkendových směn, ať už dobrovolných nebo nařízených. „Tuto informaci my nemáme, nemohu ji potvrdit,“ reaguje na dotaz ohledně podmínek pro stálé pracovníky Hana Orgoňová.

Ta následně upřesňuje specifika samotného losovacího aktu. „Losuje se vždy desátého následujícího měsíce za měsíc zpátky, tedy až ve chvíli, kdy budou uzavřené docházky za uplynulý měsíc.“ Aby byla zajištěna objektivita, losování se účastní kromě personálního oddělení i vedení odborů a právník. Výherce je poté kontaktován interně, veřejnosti je sdělena pouze informace, na jakém úseku pracuje. 

Foto www.vysocinaexpo.cz | Zdroj Grafton Recruitment, interní dokumenty Bosch Diesel

Štítky Bosch Diesel, loterie, zaměstnanci, losování, Robert Bosch GmbH, Grafton Recruitment

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavský Bosch zavedl loterii pro své zaměstnance, těšit se mohou až na sto tisíc | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.