Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Bosch Diesel pořádá High-Tech Day. Studenti techniky se seznámí s firmou i možnostmi uplatnění

Významný jihlavský zaměstnavatel Bosch Diesel pořádá v sobotu 22. dubna v pořadí již desátý High-Tech Day. Ten je určený zejména pro studenty technických oborů, které má seznámit s firemní identitou, výrobou a možnostmi budoucího uplatnění.

Akce proběhne v sobotu 22. dubna v době 8 do 17 hodin pro studenty vysokých technických škol. Program se bude odehrávat v prostorách sídla firmy Pávov 121, 586 06 Jihlava.

Cílem High-Tech Day je představit studentům vysokých technických škol Bosch, výrobu a moderní automobilové technologie vyráběné firmou Bosch v Jihlavě a zároveň je seznámit s možností dalšího zaměstnání a kariéry ve firmě.

Kromě prohlídky výrobních prostor jednoho z nejmodernějších závodů Bosch Group dostanou studenti možnost poznat práci odborných oddělení firmy. Přínosem pro studenty bude bezpochyby také přímý kontakt s jednotlivými odborníky a vedoucími pracovníky firmy.

Dopolední blok je věnován představení společnosti a organizovaným prohlídkám výroby. Odpolední část je zaměřena na hlubší informace z jednotlivých odborných oddělení. Součástí návštěvního programu budou odborné přednášky o kariéře ve firmě Bosch Diesel, o budoucnosti dieselové technologie, o projektové realizaci výrobků, atd.

Zajímavým zpestřením může pro návštěvníky být škola smyku s instruktorem na jihlavském polygonu nebo výstava luxusních osobních a nákladních vozidel opatřených dieselovou technikou z jihlavského závodu. 

Pro firmu Bosch je spolupráce s vysokými školami důležitým bodem do budoucna. Vedle pořádání High-Tech Day spolupracuje závod s vysokými školami například v oblasti odborných praxí a závěrečných vysokoškolských
prací.

Foto www.bosch.cz | Zdroj Bosch Diesel s.r.o.

Štítky Robert Bosch GmbH, výroba, Jihlava, Pávov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bosch Diesel pořádá High-Tech Day. Studenti techniky se seznámí s firmou i možnostmi uplatnění | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.