Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Žďárský bazén opět skončil ve ztrátě, od března zvýší vstupné

Od prvního března se návštěvníci žďárského relaxačního centra musí připravit na vyšší vstupné. K navýšení cen provozovatel přistoupil po tom, co bazén skončil ve ztrátě. Ta v roce 2015 činila asi 4,5 milionu korun, letos se tato částka navýšila o další milion. Čísla přinesl Žďárský průvodce.

„Některé ceny jsou mírně vyšší (některé kategorie v plavecké části maximálně o 10,-Kč na osobu), a nějaké nižší (wellness mimo prvních dvou kategorií a permanentky v solné jeskyni). Ve wellness se prodloužil čas z dosavadních 75 minut na 90 minut, takže i přes zdražení zůstala cena na 1 minutu stejná. Opatření byla přijata z důvodu neustále se zvyšujících provozních nákladů (ceny energií, údržba apod.),“ upřesňují změny v cenníku Facebookové stránky relaxačního centra.

Vyšší ceny zaznamenají také majitelé permanentek. Nepatrné změny nastanou i v rámci provozní doby. Ta se dá dohledat na webových stránkách relaxačního centra, které ukazují i aktuální návševnost.

Bazén ve Žďáře nad Sázavou původně patřil pod tamní ZŠ Švermova. Počínaje rokem 2011 prošel rekonstrukcí za bezmála 140 milionů korun. Ta přidala nové prvky – jako třeba tobogán a další atrakce pro děti. Součástí relaxačního centra je také wellness. Nynějším provozovatelem je příspěvková organizace města Sportis.

 

Autoři | Foto bazen-zdar.cz

Štítky wellness, bazén, Žďár nad Sázavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žďárský bazén opět skončil ve ztrátě, od března zvýší vstupné | Žďársko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.