Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VOLBY 2017: Policisté na Vysočině budou dohlížet na klidný průběh voleb

V souvislosti s parlamentními volbami, které začnou dnes od 14 hodin, si policisté na Vysočině připravili bezpečnostní opatření. Před začátkem a v průběhu voleb budou policisté monitorovat okolí volebních místností, aby byl zajištěn hladký a nerušený průběh voleb.

Policisté také budou spolupracovat s volebními komisemi, hlídky se tedy budou ve větší míře pohybovat v okolí volebních místností a také na místech, kde by mohlo dojít k narušení veřejného pořádku.

„Předpokládáme také úzkou spolupráci s jednotlivými volebními komisemi tak, aby nedošlo při sčítání či převozu volebních výsledků ke komplikacím. V rámci bezpečnostního opatření budou policisté provádět také preventivní činnost zaměřenou na předcházení páchání protiprávního jednání, zejména majetkového charakteru, kontrolu dopravních prostředků, pátrání po osobách a věcech a vyhledávání řidičů pod vlivem omamných a psychotropních látek,“ doplňuje Dana Čírtková, krajská policejní mluvčí.  

Foto Dominik Svoboda

Štítky volby, policie, hlídka, průběh, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VOLBY 2017: Policisté na Vysočině budou dohlížet na klidný průběh voleb | Volby | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.