Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Rezerva SK Jihlava zdevastovala Tišnov čtrnácti góly a vede Moravskou hokejbalovou ligu

Hodně při chuti byla rezerva SK během víkendového zápasu Moravské hokejbalové ligy. Proti soupeři ze suterénu tabulky - Tišnovu si otevřela doslova střelnici a nasázela mu rovných 14 branek. Díky výhře se pak béčko SK posunulo na první místo tabulky o pouhý bod před Malenovice, jež vyzve už v příštím kole.

Začátkem září Titáni Jihlavu dokonale zaskočili, když ji obrali o body po remíze 3:3. I proto naskočili Fejtovi svěřenci do utkání s velkým nasazením a zápalem. To na druhé straně Tišnov i kvůli pozdnímu příjezdu a krátké rozcvičce nezvládal zachytit tempo zápasu a než se rozkoukal, prohrával 0:5.

Zlepšená hra od poloviny zápasu mu však k lepšímu výsledku nepomohla a to především vinou finální fáze, ve které hráčům Tišnova chyběl klid, nebo je zklamal mokrý plastový povrch, po kterém se většina hráčů především klouzala.

Na druhé straně Jihlava byla při chuti a soupeři nakonec nasázela 14 branek - více jich v probíhající sezóně žádný další tým nedal.

V zápase si připsali hattrick hned tři hráči: Zápotočný, Pošvic a Policar. Skvělé premiérové starty pak zažili útočník Peschout (1+5) a brankář Harasim, který se v dresu SK objevil po deseti letech.

SK Jihlava “B“ – HBC Titáni Tišnov 14:2 (5:0, 4:0, 5:2)

Branky a nahrávky: 2. Pošvic (Průcha, Apeltauer), 2. Policar (Pavlas, Smutný), 4. Apeltauer (Průcha, Vala), 13. Král (Klíma, Peschout), 15. Pošvic, 19. Policar (Klíma), 28. Peschout (Král, Zápotočný), 29. Zápotočný (Peschout, Klíma), 30. Pošvic (Průcha), 33. Zápotočný (Peschout), 35. Policar (Smutný, Pavlas), 35. Zápotočný (Anděl, Peschout), 43. Král (Peschout), 44. Apeltauer – 31. Kapoun (Ohainka), 33. Kapoun (Bořek, Ohainka).

Rozhodčí: Chytil, Jeletz. Vyloučení: 2:0. Bez využití. V oslabení: 2:0. Střely na branku: 45:13. Diváci: 50.

Jihlava: Harasim M. – Anděl, Harasim J., Fatrdla, Vala, Klíma – Peschout, Zápotočný, Král – Pošvic, Apeltauer, Průcha – Policar, Pavlas, Smutný.

Tišnov: Čapka – Sova, Beranek, Zimolka, Omasta – Bořek, Ohainka, Kapoun – Hruška, Ošmera, Petřík.

Autoři | Foto Ladislav Jonák

Štítky Tišnov, SK Jihlava, FC Vysočina Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rezerva SK Jihlava zdevastovala Tišnov čtrnácti góly a vede Moravskou hokejbalovou ligu | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.