Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Hokejbalistům Flyers nestačila v městském derby střelecká převaha, béčku SK podlehli 1:4

I další z řady jihlavských derby ovládli hráči rezervy SK. Proti Flyers v mrazivém počasí trpělivě budovali svůj náskok až ke konečnému vítězství 4:1. SK Jihlava drží stále druhou příčku, Flyers si po třech předchozích výhrách vyšli naprázdno a náležím jim střed tabulky Moravské hokejbalové ligy.

Úvodní třetina přinesla spoustu brankových příležitostí, ale pouze jednu branku. O tu se postaral v 11. minutě po pěkné kombinaci první formace kapitán Král. Tato branka bylo jedinou na světelné tabuli až do 28. minuty, kdy se těsně před druhou sirénou prosadil po Pošvicově akci Smutný.

Ve třetí části mohli Flyers zápas zdramatizovat, ale nevyužili žádné ze svých přesilových her, ani tu dvojnásobnou, a tak přišel trest, když ve 39. minutě poslal svůj tým do tříbrankového trháku Průcha. O dvě minuty později se prosadil také nejproduktivnější hráč SK Pošvic a naděje Flyers vzaly za své.

V poslední minutě utkání se však „Letci“ přece jen dočkali, když využili hrubé chyby Klímy a pár vteřin před koncem kosmeticky upravili výsledek z hole Hanuse. Za zmínku stojí jistě dodat fakt, že v zápase podaly vynikající výkony oba brankáři Ježek - Milfajt.

Rezervní tým SK natáhl sérii neporazitelnosti proti Flyers už na 4 dlouhé roky. V historických statistikách tak už vede proti svému úhlavnímu rivalovi na vítězné zápasy 15:4. V dalším kole pak SK hostí doma v neděli od 14 hodin Tišnov. Flyers zajíždí ve stejný den do Hodonína, kde vyzvou favorita na titul od 11 hodin.

Foto Lukáš Procházka | Zdroj Petr Král

Štítky Philadelphia Flyers, SK Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejbalistům Flyers nestačila v městském derby střelecká převaha, béčku SK podlehli 1:4 | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.