Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Regionální hokejbalové derby mezi rezervou SK Jihlava a Třebíčí nabídlo divokou přestřelku

V 6. kole Moravské hokejbalové ligy přivítala doposud poslední Třebíč v regionálním derby SK Jihlava B. Přestože podala slušný výkon, týmu z krajského města podlehla 4:8. Ten se posunul na druhou příčku tabulky.

Domácí měli aktivní nástup do zápasu, avšak branky dávala Jihlava. Jako první se trefil Apeltauer, na něj brzy navázal Trybuček. Do konce třetiny se ještě prosadil znovu Trybuček a Zápotočný, avšak jeho gól byl připsán Klímovi. Skóre lehce zkorigoval třebíčský Janda, který poprvé vyzrál na mladého Košťála.

Začátek druhé třetiny odstartoval ukázkově zakončených kontrem do otevřené obrany Koudelka. A když o tři minutě později zvyšoval na 6:1 individuální akcí Policar, vypadalo to s Třebíčí špatně. Domácí se ale zvedli a v rozmezí minuty snížili po brankách Němce a Chládka na 3:6. Následně měli k dispozici také několik přesilových her, jenže ty využít nedokázali.

Závěrečné dějství odstartovalo sympatickým tlakem Třebíče, která opět v koncovce ztroskotávala na mladém Košťálovi. Na druhé straně poté jejich neproduktivitu potrestal Král s Apeltauerem. Mezitím přidal ještě kosmetickou úpravu výsledku domácí Švejda.

Třebíč si tak připsala i přes dobrý výkon další ligovou porážku a na výhru čeká dlouhé tři měsíce. Naopak Jihlava po špatném vstupu do sezóny stoupá tabulkou a již jí patří druhé místo v tabulce. V příštím kole pak hostí na svém hřišti městského rivala z Flyers.

HBC Slza Třebíč – SK Jihlava “B“ 4:8 (1:4, 2:2, 1:2)

Branky a nahrávky: 13. Janda (Veselý), 25. Němec (Pelikán T.), 26. Chládek (Štos, Janda), 37. Švejda (Pelikán T., Veselý) – 2. Apeltauer (Pošvic, Zeman), 4. Trybuček (Vala, Král), 7. Trybuček (Král, Zápotočný), 9. Klíma, 21. Koudelka (Apeltauer, Zbořil), 24. Policar (Koudelka), 35. Král (Vala), 45. Apeltauer (Pošvic, Fatrdla).

Rozhodčí: Vokurka, Chytil.

Třebíč: Votava – Němec, Máj, Grüber, Janda, Pelikán T. – Pelikán O., Ludes D., Štos – Chládek, Švejda, Veselý – Ludes M., Hlavatý.

Jihlava: Košťál – Zbořil, Harasim, Fatrdla, Vala, Klíma – Trybuček, Zápotočný, Král – Zeman, Apeltauer, Pošvic – Koudelka, Policar, Smutný.

Foto Ladislav Jonák | Zdroj Petr Král

Štítky SK Horácká Slavia Třebíč, SK Jihlava, FC Vysočina Jihlava, Philadelphia Flyers

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Regionální hokejbalové derby mezi rezervou SK Jihlava a Třebíčí nabídlo divokou přestřelku | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.