Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jakub Exner obhájil vítězství na Jihlavském půlmaratonu, mezi ženami vládla Olga Krčálová

V obhajobu svého loňského vítězství proměnil svoji další účast na Jihlavském půlmaratonu jihlavský závodník Jakub Exner. Mezi ženami byla v neděli nejlepší Olga Krčálová. Běžcům přálo počasí, nepršelo a teploty byly příjemné.

V kategorii mužů vyhrál Jakub Exner, o více než minutu předčil druhého Libora Eremku, jako třetí finišoval Jiří Juřička. Kategorii  žen suverénně opanovala Olga Krčálová, na stupních vítězů ji doplnily Petra Novotná a Věra Malínková. Kompletní výsledky najdete na webu a fb závodu.

Letošní závod byl věnovali malému Štěpánovi. Díky účastníkům se podařilo vybrat 20 tisíc korun, za které bude moct devítiletý chlapec odjet do lázní v Klimkovicích na rehabilitační pobyt. Ten mu velmi pomůže zlepšit jeho zdravotní stav.

Organizátoři rovněž děkují závodníkům za účast, partnerům a sponzorům za velkorysost a všem dobrovolným pořadatelům za ochotu pomoct.

Dovolujeme si Vás pozvat již nyní k účasti v 5. ročníku Jihlavského půlmaratonu. Věříme, že se v hojném počtu opět setkáme při startu dne 9. září 2018.

Foto Jihlavský půlmaraton | Zdroj Jihlavský půlmaraton

Štítky půlmaraton, Petra Novotná, Klimkovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jakub Exner obhájil vítězství na Jihlavském půlmaratonu, mezi ženami vládla Olga Krčálová | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.