Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Ostatní sporty

Jihlavský výběr porazil i Ostravu, v Superlize si upevnil druhé místo východní skupiny

Ve velmi dobrých výkonech pokračuje jihlavský výběr malé kopané v celostátní Superlize. Ve čtvrtek si vítězně poradil s ambiciózním nováčkem z Ostravy a po výsledku 5:2 si pojistil průběžnou druhou příčku ve východní skupině soutěže.

Jihlavské hokejbalové derby ovládl SK, městského rivala Flyers porazil 5:2

Kvalitní sobotní menu naservírovala jihlavským fanouškům druhá hokejbalová liga. V rámci městského derby se totiž proti sobě postavily mužstva SK a Flyers. V souboji tradičních rivalů sledovalo téměř sto diváků vítězství SK Jihlava v poměru 5:2.

Gladiátoři stále stoprocentní, na půdě silné Ostravy vyhráli 35:6

Gladiators si nedělali problém a jednoznačně ovládli i sedmý zápas sezóny. Tentokrát uspěli na hřišti Ostravy, předního týmu Paddock ligy, poměrem 35:6. Jenom tak potvrdili svoji letošní suverenitu - všechny zápasy dosud vyhráli.

Bezchybná obrana dovedla Gladiátory k další jasné výhře, v Ústí nad Labem uspěli 27:0

Dominance Gladiátorů v letošním ročníku Paddock ligy trvá dál, ani v šestém kole nenašel tým z Vysočiny přemožitele. Z Ústí nad Labem, které jako jediné mohlo ohrozit výsostnou pozici Glaldiators v západní skupině soutěže, si odvezli přesvědčivou...

Koncert jihlavského výběru, v Superlize rozstřílel vicemistra z Blanenska 14:4

V nečekanou exhibici se změnil šlágr východní skupiny Superligy malého fotbalu. Jihlavský výběr na svém hřišti zostudil vicemistra z Blanenska výsledkem 14:4 a posunul se na druhou příčku hned za dosud suverénní Brno.

Gladiators opět suverénní, pražské Mustangy porazili 40:0 a vedou Paddock ligu

Pátý zápas, pátá výhra. Gladiators vstoupili do druhé poloviny základní části s přehledem, proti pražským Mustangs potvrdili roli favorita a zvítězili 40:0. Jako jediný neporažený tým Paddock ligy tak vedou i svoji západní skupinu soutěže.

Jihlavský výběr malé kopané letos v Superlize poprvé za tři body, v Pardubicích vyhrál 3:2

Na úvodní prohru s Brnem zareagoval jihlavský výběr malé kopané nejlépe jak mohl. Pondělní zápas Superligy v Pardubicích absolvovala hodně kombinovaná sestava, o to cennější však vítězství 3:2 je.

Úspěšný vstup do druholigové sezóny, jihlavští hokejbalisté vyhráli v Hodoníně

Jako velmi vydařený musí začátek své soutěže hodnotit jihlavští hokejbalisté. V druholigové premiéře se představili na hřišti silného Hodonína a zpět na Vysočinu si odvezli cennou výhru 6:3.

Bitva neporažených pro Gladiators, brněnské Sígrs porazili 42:20

Vysočina Gladiators navlékli čtvrtý korálek na letošní vítěznou šňůru v Paddock lize. V nedělním šlágru dosud neporažených hostili brněnské Sígry a zápas měli od začátku ve svých rukách. Své rivaly porazily výsledkem 42:20.

Na Světový pohár horských kol v Novém Městě může přijít denně maximálně tři tisíce diváků

Na závody Světového poháru horských kol, které se uskuteční v Novém Městě na Moravě 29. září až 4. října, budou mít přístup maximálně tři tisíce lidí v jeden závodní den. S ohledem na pokračující boj s pandemií koronaviru bude výrazně omezen i...

Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.