Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

V Superlize malého fotbalu výběr Jihlavy s přehledem porazil nebezpečné Brno

I deváté kolo Superligy zastihlo jihlavskou reprezentaci v dobrém rozpoložení. Celek z krajského města navázal na předchozí výhry triumfem nad výběrem Brna, který porazil po jednoznačném průběhu 7:3. V tabulce se celek z Vysočiny posunul už na třetí místo.

Již stabilizovaná sestava domácích byla od úvodu lepším týmem a netrvalo dlouho, aby se dostala do vedení - ve 3. minutě se pěkně prosadil Klusák. O chvíli později bylo srovnáno, zdařilou kombinaci úspěšně zakončil Grim. O minutu později se však opět radovala Jihlava po střele Kučery. Po období vyplněném spíše zahozenými šancemi stavem utkání pohnuli opět domácí, a to dokonce dvakrát. V rozmezí dvou minut přesně zacílili Šuta a poté snadnou dorážkou Přibyl.

Do druhého poločasu Brno vstoupilo se snahou zvrátit nepříznivě se vyvíjející skóre, naráželi ale na připravenou defenzívu domácích, které zachránily dobré zákroky brankáře Nováka, případně i tyčky jeho branky. Když potom ve 38. udeřil z brejku Göth, bylo více méně rozhodnuto. Jihlava využila své euforie k dalším pohledným akcím. Šestý gól přidal Klusák a dokonce na 7:1 upravil Brabec. Pak přece jen koncentrace domácích polevila, čehož Brno využilo ke kosmetické korekci skóre, do střelecké listiny se krátce po sobě zapsali Klimeš a Ryšavý.

Na přesvědčivém vítězství domácího celku to ale nemohlo nic změnit. Jeho trenér Lukáš Staněk si po rozpačitém vstupu do celostátním soutěže nyní jistě mne ruce, jak se mu ustálila sestava a společně s tím se významně zlepšily výsledky.

9. kolo DRFG Superligy malého fotbalu

Jihlava - Brno 7:3 (4:1)

Branky: 3. a 44. Klusák, 8. Kučera, 27. Šuta, 29. Přibyl, 38. Göth, 47. Brabec - 7. Grim, 52. Klimeš, 53. Ryšavý. 

Sestava Jihlavy: Novák - Heide, Klusák, Průcha, Přibyl, Demeter, Šuta, Göth, Daniel Kavka, Kučera, Brabec.

Foto www.mkjihlava.cz | Zdroj Malá kopaná Jihlava

Štítky FC Vysočina Jihlava, FC Zbrojovka Brno, Evropská Superliga, fotbal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Superlize malého fotbalu výběr Jihlavy s přehledem porazil nebezpečné Brno | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.