Počasí dnes4 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Basketbalisté BC Vysočina vyhráli podruhé za sebou, zvládli domácí utkání s Libercem

I ve druhém zápase skupiny o udržení basketbalisté BC Vysočina naplno bodovali. Po těsné výhře v Trutnově triumfoval tým trenéra Pešouta i na domácí palubovce proti Liberci. Přestože ztratil v průběhu zápasu výrazné vedení, koncovku si Jihlavané pohlídali a zvítězili 83:73.

Domácí tým měl skvělý vstup do zápasu. Rychle vedl 7:0, během první čtvrtiny spotřeboval trenér hostů na dva time-outy. BC Vysočina to nezbrzdilo, dařila se střelba i dodržování předzápasové taktiky a do druhé čtvrtiny vstupoval se sedmnáctibodovým náskokem. Liberec se během druhé části hry aspoň částečně vzchopil, ale na konci poločasu stále prohrával dvojciferným rozdílem.  

Do druhého poločasu vstoupili hosté jako vyměnění. Jedenácti body v řadě snížili a začala přetahovaná o každý bod. Na konci třetí čtvrtiny šli hosté dokonce do vedení 61:59. Tým z Vysočiny si včas uvědomil vážnost situace a svůj výkon zlepšil. Po Novákově důležité trojce se domácím podařilo odskočit na 71:64. Poté už si trestnými hody cennou výhru pohlídali 

Basketbalisté BC Vsočina mají teď týden pauzu, poté zajíždějí do Prahy k souboji s Košířemi, následně budou doma hostit soupeře z Písku.

BC Vysočina - BK Kondoři Liberec 83:73 (33:16, 51:38, 64:61)

Sestava a body: Novák 20, Číha 20, Strážnický 13, Krajcigr 11, Maňák 11, Sedmík 4, J. Knetl 2, Široký 2, Dokulil, P. Knetl, Štumar.

Foto www.bkjihlava.cz | Zdroj www.bkjihlava.cz

Štítky BC Vysočina, basketbalista, Liberec, Trutnov, BK Kondoři Liberec, Praha, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Basketbalisté BC Vysočina vyhráli podruhé za sebou, zvládli domácí utkání s Libercem | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.