Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Beachvolejbalový turnaj v Pelhřimově ovládly Sluková s Hermannovou. V mužích vyhrálo duo Perušič - Schweiner

Markéta Sluková s Barborou Hermannovou vyhrály halový turnaj evropské série CEV v plážovém volejbalu v Pelhřimově. Sluková ve finále nastoupila proti své bývalé spoluhráčce Kristýně Kolocové, která v páru s Michalou Kvapilovou prohrála dvakrát 15:21. Mužský turnaj ovládla rovněž domácí dvojice Ondřej Perušič, David Schweiner.

Sluková se po loňském rozpadu úspěšné dvojice postavila poprvé na dvorci proti Kolocové na červnovém mistrovství Evropy ve Švýcarsku. Tam Sluková s Hermannovou zvítězily nad krajankami ve dvou setech a nakonec získaly stříbrné medaile.

Také v pelhřimovské hale vyhrály účastnice olympijského turnaje v Riu, i když po nepovedeném začátku prohrávaly 1:5. Důrazným servisem ale dokázaly nepříznivý vývoj otočit a druhé sadě naopak od počátku dominovaly. „Povedlo se nám je zatlačit, servis byl naše velká síla,“ potvrdila Hermannová.

Třetí místo obsadila další česká dvojice Martina Bonnerová, Šárka Nakládalová. Perušič se Schweinerem ve finále zvítězili 21:16 a 21:19 nad rakouským párem Daniel Müllner, Florian Schnetzer.

Foto www.cvf.cz | Zdroj ČTK

Štítky Markéta Nausch Sluková, Barbora Hermannová, Ondřej Perušič, David Schweiner, Pelhřimov, Kristýna Kolocová, Michala Frank, olympijské hry, Evropa, Švýcarsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Beachvolejbalový turnaj v Pelhřimově ovládly Sluková s Hermannovou. V mužích vyhrálo duo Perušič - Schweiner | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.