Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Tři Jihlavané nastoupili za českou reprezentaci malého fotbalu v přípravném dvojutkání proti Anglii

V rámci přípravy na blížící se mistrovství Evropy v Maďarsku sehrála česká reprezentace malého fotbalu dvě přípravná utkání v Anglii. Na remíze 2:2 v prvním střetnutí a výhře 3:2 ve druhém má nemalou zásluhu také trio nominovaných z Jihlavy - Jakub Göth, Robin Demeter a Radim Šuta.

První utkání proti Anglii začalo dle not našeho výběru, který udával tempo a držel míč. Přesto udeřilo na druhé straně, když skóre za domácí otevřel Cousins. O tři minuty později ale bylo vyrovnáno, když přihrávku Vobořila uklidil za záda domácího brankáře Michal Macek.

Po souhře s Robinem Demeterem se prosadil Lukáš Haspra a domácí museli dotahovat. Vyrovnat se jim podařilo po brejkové situaci, kdy srovnal McCluskey. Ani jedna šance nebyla poté využita a tak se oba týmy rozešly remízou 2:2.

Anglie - Česká republika 2:2 (1:1) 

Branky ČR: 10.Macek, 21.Haspra

 

Druhé utkání bylo ještě větším testem. Domácí se postupně dostali do dvoubrankového vedení a když se českému týmu nedařily využít ani ty vyložené šance, vypadalo to s úspěšným výsledkem všelijak. Ještě šest minut před koncem drželi domácí vedení 2:0.

Poté ale zavelel k obratu Cenek, který využil spolupráce s Doubravským. Dva góly poté přidal Jakub Gőth, když vítěznou trefu zaznamenal v samotném závěru nastavení a český tým tak mohl slavit výhru.

Anglie - Česká republika 2:3 (1:0)

Branky ČR: 44. Cenek, 46. a 50+1. Gőth

Sestava ČR: Bellada, Mičjan - Macek, Turtenwald (C) - Cenek, Doubravský, Vobořil - Polák, Haspra - Demeter, Gőth, Šuta

 

Foto Malý fotbal - Reprezentace ČR | Zdroj Malý fotbal - Reprezentace ČR

Štítky Anglie, Česká fotbalová reprezentace, Česko, Mistrovství Evropy ve fotbale, FC Vysočina Jihlava, fotbal, Maďarsko, Michal Macek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tři Jihlavané nastoupili za českou reprezentaci malého fotbalu v přípravném dvojutkání proti Anglii | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.