Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Dukla ve Vítkovicích třikrát prohrávala, gólem z poslední minuty ale zvítězila 3:4!

Prvního venkovního vítězství za tři body se dočkali hokejisté Dukly Jihlava. V jednadvacátém kole extraligy totiž překvapili domácí Vítkovice a po výhře 3:4 se pojede zpět na Vysočinu hodně zvesela. Rozhodující branku v zápase, ve kterém Dukla třikrát prohrávala, vstřelil kapitán Tomáš Čachotský.

Do vedení se v úvodu mohli dostat domácí, z přesilovky ale vytěžili pouze tyč. Veseleji bylo na vítkovickém stadionu v 9. minutě, kdy Petr Kolouch z otočky nazdařbůh nahodil na Voldena a k překvapení všech prošel puk skrumáží až do sítě - 1:0. Dukla srovnala v závěru první třetiny. Během početní převahy nabil novic v týmu Stříteský Davidu Kajínkovi, jehož bombu od modré Barotšák nezachytil - 1:1.

Ve 32. minutě se Vítkovice poměrně lacino dostaly zpět do vedení. Daniel Kurovský míchal s pukem, objel branku a rychle zakončil nad beton zaskočeného Voldena. Hosté udeřili opět na konci dvacetiminutového období. Nejprve Bryhnisveen napálil tyčku, ale v 39. minutě vyrazil Barotšák střelu de la Roseho přímo k Lukáši Žálčíkovi, který bezpečně srovnal na 2:2.

I napotřetí se domácí dostali do vedení, když Barankovu přihrávku v přesilovce zužitkoval přesně mířenou ránou Jakub Lev. Jihlava však i napotřetí vyrovnala. Ve 49. minutě do rozhozené obrany vlétl Kubalík a naservíroval Josefu Skořepovi vcelku jednoduchý gól - 3:3. To ze strany červenožlutých nebylo vše. O transportu všech tří bodů na Vysočinu se v poslední minutě postaral Tomáš Čachotský, který z tečoval přízemní střelu Stříteského. 

HC Vítkovice Ridera - HC Dukla Jihlava 3:4 (1:1, 1:1, 1:2)

Branky a nahrávky: 9. Kolouch (D. Krenželok, Š. Stránský), 33. Kurovský (Szturc), 42. Lev (Baranka, Tybor) – 18. Kajínek (Stříteský), 39. Žálčík (de la Rose, Anděl), 49. Skořepa (T. Kubalík), 60. Čachotský (Stříteský, Ulrych).

Rozhodčí: Hradil, Kubičík – Hlavatý, Tošenovjan.  Diváci: 5 633

HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Dolejš) – D. Krenželok, Baranka, Sloboda (A), Klok, Trška, Výtisk (A), Puzič – Tybor, O. Roman, D. Květoň – P. Zdráhal, Lev, Olesz (C) – Š. Stránský, Kolouch, Szturc – Tomi, T. Jáchym, Kurovský.

HC Dukla Jihlava: Volden (Škarek) – de la Rose, Suchánek, Stříteský, Ulrych, Bryhnisveen, Kajínek, Váňa – T. Kubalík (A), Skořepa, Jiránek (C) – Čachotský, F. Seman, Zeman – Žálčík, M. Hlinka, Anděl (A) – Diviš, R. Hubáček, Rys.

 

Foto Facebook HC Vítkovice Ridera

Štítky FK Dukla Praha, MFK Vítkovice, FC Vysočina Jihlava, HC Dukla Jihlava, Tomáš Čachotský, Petr Kolouch, David Kajínek, Daniel Kurovský, Jakub Lev, HC Vítkovice Ridera

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla ve Vítkovicích třikrát prohrávala, gólem z poslední minuty ale zvítězila 3:4! | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.