Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Poslední přípravný zápas přinesl první výhru! Dukla Jihlava porazila Zlín 3:1

Postupné vylepšování výsledků přípravných zápasů Dukly Jihlava vygradovalo v dnešním zápase. V posledním domácím přátelském utkání před startem extraligy poměrem 3:1 porazili Zlín.

Zlín měl první dvě přesilovku utkání, ale první branku vstřelila Dukla. V taktéž početní převaze střílel v 9. minutě od modré Šidlík a jeho vyražený puk si nejrychleji našel Anatolij Protasenja, který ho rychle dopravil za Kašíka - 1:0. Chvíli poté mohl zvýšit Hlinka, ale odkrytou klec ve velké šanci netrefil. 

Ve druhé třetině Zlínští několikrát ohrozili jihlavského Škarka, ten se však vyznamenal několika dobrými zákroky. Krátce po polovině utkání tak zahřmělo na druhé straně - Protasenja posunul na Radka Hubáčka, který z osy hřiště prostřelil Kašíka podruhé. V další velké šanci Jihlavy se zlínký brankář zaskvěl betonem.

Červenožlutí byli úspěšní i v oslabení. Ve 49. minutě nejenže neinkasovali, ale dokonce vstřelil branku, když se rychlou střelou zápěstím prosadil Jan Zdráhal. O kosmetickou úpravu výsledku se ke konci postaral Tomáš Žižka, který Škarkovi pokazil čisté konto přesnou střelou nad ledem - 3:1.

HC Dukla Jihlava - Aukro Berani Zlín 3:1 (1:0, 1:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 9. Protasenja (Šidlík, Bryhnisveen), 31. Hubáček (Protasenja), 49. Zdráhal (Rys) – 58. Žižka (Ondráček, Okál).

Rozhodčí: Pešina, Prážák – Polonyi, Zíka. Diváci: 1098.

Jihlava: Škarek – De La Rose, Šidlík, Zráhal, Ulrych, Suchánek, Bryhnisveen, Kajínek – Macík, Skořepa, Surovka – Čachotský, Seman, Rys – Žalčík, Hlinka, Anděl – Protasenja, Hubáček, Váňa.

Zlín: Kašík – Freibergs, Řezníček, Žižka, Matějiček, Padrnos, Ferenc, Dluhoš, Horák – Rihards Bukarts, Honejsek, Kubiš, Veselý, Popelka, Šťastný, Ondráček, Sedláček, Okál, Gago, Fryšara, Hefka.

 

Foto www.hcdukla.cz

Štítky FC Fastav Zlín, HC Dukla Jihlava, Tomáš Žižka, FC Vysočina Jihlava, Jan Zdráhal, FK Dukla Praha, Aukro, Rihards Bukarts

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poslední přípravný zápas přinesl první výhru! Dukla Jihlava porazila Zlín 3:1 | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.