Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hokej

Dukla se proti Třebíči střelecky neprosadila, po porážce v derby klesla na osmé místo

Po těsné porážce ve Vsetíně si hokejová Dukla připsala další ztrátu v regionálním derby s Třebíčí. V utkáním chudém na branky rozhodli hosté v polovině zápasu, nakonec si domů odvezli výhru 0:2. Jihlava je v tabulce osmá, Třebíč o příčku lepší.

Dukla podruhé za sebou vyhrála v prodloužení, Kolín porazila 3:2 a je pátá

Dukla podruhé za sebou bere dva body za výhru v prodloužení. Po sobotním v ve Frýdku-Místku dokázala v nastaveném čase uspět i ve středu proti Kolínu, který nakonec předčila 3:2. Ve vyrovnané tabulce patří Jihlavě páté místo.

Hokej pod palmami? Brazilci se budou učit hrát hokej v České republice, s Duklou podepsali spolupráci

Dukla Jihlava podpoří rozvoj ledního hokeje v Brazílii. Zahájení spolupráce stvrdili minulý měsíc podpisem memoranda v Sao Paulu Bedřich Ščerban a ředitel Ice Brasil Salvador Neto Ferreira.

Dukla ve Znojmě tahala za kratší konec provazu, prohrála 2:3. Ve vyrovnané tabulce je šestá

Návrat na místo, kde se před lety v baráži ztratila extraliga, nebyl úspěšný. Dukla nenavázala na předchozí tři výhry a ve Znojmě po poměrně vyrovnaném průběhu podlehla těsně 2:3. V tabulce Chance ligy kvůli skóre klesla na šestou příčku.

Dukla porazila ambiciózní Zlín, jedinou branku zápasu vstřelil Šik. V tabulce patří Jihlavě čtvrté místo

Dukla po hlušším období zaznamenala třetí výhru v řadě. Ve 13. kole Chance ligy porazila nejtěsnějším rozdílem ambiciózní Zlín, jedinou branku utkání vstřelil Šik. Jihlavští hokejisté se tak posunuli na čtvrtou příčku tabulky.

Dukla se vymanila z nepříznivé série, na přerovském ledě zvítězila 3:1. V tabulce je šestá

Hokejová Dukla se oklepala z výsledkové krize a v 11. kole Chance ligy dokázala naplno bodovat v Přerově. Přestože na Hané prohrávala, dokázala skóre otočit a nakonec vyhrát 3:1. Ve vyrovnané tabulce se posunula na šestou příčku.

Dukla je v útlumu, s rezervou Pardubic prohrála 1:4. V tabulce se propadla na osmou příčku

Dukla prohrála počtvrté z poslední pěti utkání a po dobrém vstupu do Chance ligy se propadá tabulkou. V pondělním zápase proti rezervě Pardubic sice rychle vedla, ale Východočeši skóre otočili na konečných 1:4.

Dukle se na ledě lídra nedařilo, v Porubě prohrála 6:2

Hokejová Dukla potřetí v posledních čtyřech zápasech padla. V sobotu se jí nevydařil zápas 9. kola Chance ligy na ledě Poruby, na ledě lídra soutěže prohrála 6:2. V tabulce se jihlavský tým propadl na šestou příčku.

Dukla po dvou prohrách zabrala, po vítězství se Slavií je čtvrtá

Dukla nechala zapomenout na poslední dva nepovedené výsledky a ve středečním zápase proti pražské Slavii si připsala tříbodový zisk. Po osmi kolech je jihlavský tým na čtvrté příčce Chance ligy.

Dukla poprvé bez bodu. Po porážce od Prostějova klesla Jihlava na třetí příčku tabulky

V 6. kole Chance ligy hokejová Dukla poprvé nebodovala. V domácím duelu proti Prostějovu si vytvořila dost šancí na to, aby zápas skončil jinak než prohrou 2:4. Po ní je jihlavský tým na třetím místě tabulky.

Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.