Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Vysočina prohrála i v Mladé Boleslavi. Po výsledku 2:1 zůstává poslední

Ani ve 12. kole fotbalové HET ligy Vysočina Jihlava nebodovala ve venkovním utkání. V neděli prohrála na hřišti v Mladé Boleslavi, která potvrdila slušnou formu a posouvá se tabulkou vzhůru. Naopak Jihlava zůstává poslední.

Do první velké šance se dostal domácí Mebrahtu, gólman Hanuš ho ale vychytal, potom australského střelce zastavil ofsajd. Golgol Mebrahtu se mohl radovat až ve 33. minutě, když si zpracoval dlouhý míč od Fabiána a precizně ho uklidil na zadní tyč.  

Zkraje druhého poločasu zahrozili Fabián a Matějovský, potom přenechali iniciativu Jihlavě. Nejblíže k vyrovnání byl Dvořák, který těsně minul. Další důležité události druhého poločasu se odehrály až v jeho poslední třetině. Mebrahtu centroval, ale Mingazovova hlavička byla slabá. Další tutovku promrhal Mebrahtu. 

Jistotu na kopačky domácích dodal v 81. minutě Patrizio Stronati, který mířil z otočky přesně k Hanušově tyčce - 2:0. Soustředění Boleslavi ale polevilo a Jihlava trestala už za dvě minuty. Nicolas Daníček si počkal na vysoký centr a z voleje snížil. Víc ale hosté nesvedli.

FK Mladá Boleslav - FC Vysočina Jihlava 2:1 (1:0)

Góly: 33. Mebrahtu, 81. Stronati – 82. Daníček.

Rozhodčí: Lerch - Kotík, Moláček.

Ml. Boleslav: Agajev - Pauschek, Chaluš, Stronati, Fleišman - Hubínek, Rada - Přikryl (70. Mingazov), Matějovský (78. Mareš), Fabián - Mebrahtu (89. Magera). 

FC Vysočina: Hanuš – Tlustý, Kryštůfek, Krejčí, Nový – Vaculík (46. Daníček), Urblík (66. Záviška) – Fulnek, Dvořák, Popović (74. Rabušic) – Ikaunieks.

  

Foto Facebook FK Mladé Boleslavi

Štítky FC Vysočina Jihlava, FK Mladá Boleslav, Golgol Mebrahtu, Patrizio Stronati

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina prohrála i v Mladé Boleslavi. Po výsledku 2:1 zůstává poslední | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.