Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Vysočina vypadla z domácího poháru. V osmifinále nestačila Slavii poměrem 1:3

Po domácí prohře s Bohemians nezvítězila Vysočina Jihlava ani pět dní poté. V utkání osmifinále MOL Cupu nestačila na mistrovskou Slavii Praha. Přestože po poločase Jihlavané vedli, po brankové smršti po přestávce odcházeli ze hřiště spokojenější hosté po výhře 1:3.

Úvodní pasáž zápasu se Vysočině vydařila, důkazem budiž Záviškova hlavička těsně mimo. Za Slavii zahrozil Danny, jeho pohotovou střelu vyrazil Rakovan. Skóre se měnilo v 21. minutě, kdy se Martin Nový na dvaceti metrech opřel do míče a trefil přesně dolní roh Kovářovy branky - 1:0. Po další skrumáži ve vápně hostů nebylo daleko k navýšení náskoku. 

Slavia vstoupila do druhé poločasu úplně jinak. V 52. minutě se Michalu Frydrychovi nevydařil centr, ale byl natolik prudký, že zapadl až Rakovana - 1:1. O čtyři minuty později po pravé straně pronikl van Buren a předložil míč Tomáši Necidovi, který propálil domácího brankáře podruhé. A téměř vzápětí po pěkné kombinaci a přihrávce Zmrhala přesně k tyči pálil Per-Egil Flo - 1:3. O osudu zápasu bylo rozhodnuto, zajímavé náznaky šancí na obou stranách již zůstaly nevyužity.

FC Vysočina Jihlava - SK Slavia Praha 1:3 (1:0)

Branky: 21. Nový – 52. Frydrych, 57. Necid, 59. Flo.

Rozhodčí: Houdek – Kubr, Vlasjuk. Diváci: 2348.

Jihlava: Rakovan – Tlustý (65. Urblík), Kryštůfek, Krejčí, Keresteš – Záviška, Vaculík (C), Nový, Novotný (76. Dvořák) – Rabušic (68. Klíma), Ikaunieks.

Slavia Praha: Kovář – Frydrych, Jugas, Bílek (C), Flo – Hromada, Rotaň – Stoch (46. Van Buren), Danny (77. Altintop), Zmrhal – Necid (89. Škoda).

 

  

Foto Dalibor Mašek

Štítky HC Slavia Praha, FC Vysočina Jihlava, Bohemians 1905, MOL Cup, osmifinále, Michal Frydrych, Per-Egil Flo, Martin Nový, SK Slavia Praha, HC Škoda Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina vypadla z domácího poháru. V osmifinále nestačila Slavii poměrem 1:3 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.