Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Vysočina Jihlava prospala začátek zápasu. Na hřišti Slavie Praha podlehla 2:0

Ani ve třetím zápase prvoligové sezóny hráči Vysočiny Jihlava neokusili chuť vítězství. V páteční předehrávce podlehli mistrovské Slavii Praha 2:0, když o všem podstatném se rozhodlo už v úvodu utkání. Celku z Vysočiny náleží aktuálně poslední příčka tabulky.

Slavia Praha nastoupila do zápasu sebevědomě, držela míč a vytvářela si nebezpečné situace. Už v 5. minutě stáhl ve vzdušném souboji Zoubele Škodu a Josef Hušbauer z penalty trochu se štěstím otevřel skóre. Poté z dobré pozice střílel nad van Buren. Na 2:0 zvýšil až Danny, který do sítě uklidil Rakovanem vyraženou střelu Škody. Další van Burenovu střelu vykopl opět jihlavský brankář, těsně před poločasem přestřelil branku hostů Škoda.

JIhlava se o přestávce otřepala a podařilo se jí relativně vyrovnat hru. Po pěkné akci střílel střídající Klíma, domácí podržel Laštůvka. Vzápětí se po rohovém kopu dostal míč ke Hronkovi, který trestuhodně překopl. Slavia značně zvolnila, jako by se šetřila na úterní předkolo Ligy mistrů. K vážnějšímu ohrožení obou branek už nedošlo, zápas tak dopadl podle papírových předpokladů.

SK Slavia Praha - FC Vysočina Jihlava 2:0 (2:0)

Góly: 6. Hušbauer (pen.), 18. Danny 

Rozhodčí: Nenadál – Nádvorník, Pochylý. Diváci: 10112.

Slavia: Laštůvka – Bořil (46. Frydrych), Jugas, Deli (60. Souček), Sobol – Rotaň, Ngadeu - Van Buren (86. Švento), Hušbauer, Danny - Škoda.

Vysočina: Rakovan – Nový, Kryštůfek, Krejčí, Keresteš – Zoubele (80. Štěpánek), Daníček (46. Klíma) – Fulnek, Hronek, Popović (56. Dvořák) – Ikaunieks.  

Foto www.fcvysocina.cz

Štítky FC Vysočina Jihlava, SK Slavia Praha, Josef Hušbauer, Liga mistrů UEFA

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina Jihlava prospala začátek zápasu. Na hřišti Slavie Praha podlehla 2:0 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.